HomeWebshopContact

Webshop » Onesie dieren

Onesie dieren kopen | Verander in een dier.

Onesie dieren bestellen?  Op zoek naar een dieren onesie? Dan zit je goed bij voetbal1sie.be. Bekijk ons assortiment: zebra onesiegorilla onesiestitch onesieeenhoorn onesie, luipaard onesie...


  Loading...

  Onesie dieren kopen bij voetbal1sie

  Heb je binnenkort een foute party of is er een verkleed feestje op school dan moet je op zoek naar een leuke outfit, waarom niet kiezen voor een dieren Onesie? Een Dieren Onesie of een dierenkostuum wordt ook veel gekocht om te gebruiken tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon om mee te slapen. Een dieren onesie kopen kan heel eenvoudig hier via onze webshop. Onesie is een nieuwe rage die overgewaaid is uit Engeland en Amerika, daar zijn ze al jaren zeer populair. De Onesie is een leuke, comfortabele, jumpsuit die kan gedragen worden zowel door volwassenen als kinderen. Een Onesie bestaat maar uit één kledingstuk vandaar komt trouwens ook de naam. Er zijn enorm veel verschillende Onesies te koop, vooral een dieren Onesie is bij ons enorm in trek. Wij hebben in ons assortiment van onesie dieren zowel modellen voor volwassenen als kinderen

  Online bestellen

  De Onesie dieren  modellen kunnen bij ons zeer eenvoudig online besteld worden. Kijk gerust eens rond in onze webshop we hebben een zeer uitgebreide keuze en wellicht zal je hier de dieren Onesie vinden waar je naar op zoek bent. 

  Veilig betalen

  u kan bij ons op een zeer veilige manier uw aankopen doen. Wij bieden meerdere opties tot betaling van uw aankopen aan.

  Verzendkosten

  Verzending steeds via Bpost naar alle adressen in België. Onesies op voorraad worden steeds de eerstvolgende werkdag, na betaling, verzonden. De verzending naar alle adressen in België kost bijkomend op uw aankoop 3,5 €. Wenst u een pakketje in het buitenland te ontvangen? Contacteer ons via ons contactformulier.

  Wat is een onesie?

  Het valt ons op hoeveel mensen vragen "wat is een onesie dieren eigenlijk"? Een onesie is een kledingstuk uit 1 stuk, dat casual (huispak) kan gedragen worden of zoals bij ons in België veel het geval is als pyjama. Vele onesies zijn gevoerd met fleece waardoor ze lekker warm aanvoelen bij het dragen. Meestal heeft een onesie een kap, 2 zijzakken en een rits die zowel langs onder als langs boven kan gebruikt worden. Een dieren onesie kopen kan in  verschillende maten en kleuren, er bestaat ondertussen reeds een heel assortiment aan onesies.

  Tags : Onesies kind - Onesies voor volwassenen  - Kaa Gent onesie

  Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
  Webshop software: EasyWebshop.be