HomeWebshopContact

Onesie kind kopen? Leuke onesies voor jongens en meisjes

Onesie kind gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voetbal1sie.be is gespecialiseerd in de verkoop van onesies voor alle sportclubs maar we hebben ook een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle, leuke, speelse onesies voor kinderen en onesies voor volwassenen.

Onesie kind kopen bij voetbal1sie

Een onesie voor je kind kopen kan heel eenvoudig hier via onze webshop. De Onesie kende zijn intrede sinds begin de jaren 2000 en eigenlijk is het een loszittende jumpsuit die voornamelijk wordt gebruikt als loungewear en nachtkleding. De onesie is zeer populairder geworden als stijlvolle streetwear, vooral in het Verenigd Koninkrijk en Australië en van daaruit ook overgewaaid naar Vlaanderen. Voor kinderen zijn er zeer mooie dieren onesies te koop en in ons gamma zit onder meer een gorilla, een eenhoorn, een wolf, luipaard, konijn tot zelfs een kinder onesie van KAA Gent. Van geweldige dieren onesies tot Avonturen ontwerpen, kinderen zijn dol van onze nieuwste all-in-ones uit het nachtkledingprogramma voor jongens en meisjes. Ze zijn niet alleen supergezellig maar ook zeer cool! 

Online bestellen

Onesies kun je bij ons zeer eenvoudig online bestellen. Kijk gerust eens rond in onze onesie kind webshop we hebben een zeer uitgebreide keuze, wellicht kan je hier bij ons de onesie bestellen waar je naar op zoek bent. 

Veilig betalen

u kan bij ons op een zeer veilige manier uw aankopen doen. Wij bieden meerdere opties tot betaling van uw aankopen aan.

Verzendkosten

Verzending steeds via Bpost naar alle adressen in België. Onesies op voorraad worden steeds de eerstvolgende werkdag, na betaling, verzonden. De verzending naar alle adressen in België kost bijkomend op uw aankoop 3,99€ . Wenst u een pakketje in het buitenland te ontvangen? Contacteer ons via ons contactformulier.

Wat is een onesie?

Het valt ons  op hoeveel mensen vragen "wat is een onesie eigenlijk"? Een onesie is een kledingstuk uit 1 stuk, dat casual (huispak) kan gedragen worden of zoals bij ons in België veel het geval is als pyjama. Vele onesies zijn gevoerd met fleece waardoor ze lekker warm aanvoelen bij het dragen. Meestal heeft een onesie een kap, 2 zijzakken en een rits die zowel langs onder als langs boven kan gebruikt worden. Een onesie kind kopen kan in  verschillende maten en kleuren en er bestaat ondertussen reeds een heel assortiment aan onesies  voor jongens en meisjes.

Tags : Onesies voor kinderen - Onesies voor volwassenen - Onesies dieren - Kaa Gent onesie - Dieren onesie


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be