✅ Topkwaliteit onesies ✅ Snelle levering ✅ Optimale klantenservice ✅ 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
HomeWie zijn wij?ContactNieuwsVeelgestelde vragen

Onesie kind kopen? Leuke onesies voor jongens en meisjes

Onesie kind gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onesies voor jongens en meisjes.Bekijk onsruim assortiment aan kwaliteitsvolle, leuke, speelse onesies voor kinderen.

<= KLIK HIERNAAST OP DE CATEGORIE VAN UW KEUZE.

Onesie kind kopen bij voetbal1sie

Een onesie voor je kind kopen kan heel eenvoudig hier via onze webshop. De Onesie kende zijn intrede sinds begin de jaren 2000 en eigenlijk is het een loszittende jumpsuit die voornamelijk wordt gebruikt als loungewear en nachtkleding. De onesie is zeer populairder geworden als stijlvolle streetwear, vooral in het Verenigd Koninkrijk en Australië en van daaruit ook overgewaaid naar Vlaanderen. Voor kinderen zijn er zeer mooie dieren onesies te koop en in ons gamma zit onder meer een gorilla, een eenhoorn, een wolf, konijn tot zelfs een kinder onesie van KAA Gent. Van geweldige dieren onesies tot Avonturen ontwerpen, kinderen zijn dol van onze nieuwste all-in-ones uit het nachtkledingprogramma voor jongens en meisjes. Ze zijn niet alleen supergezellig maar ook zeer cool!

Online bestellen

Onesies kun je bij ons zeer eenvoudig online kopen. Kijk gerust eens rond op onze website.

Wat is een onesie? Het valt ons op hoeveel mensen vragen "wat is een onesie eigenlijk? Een onesie is een kledingstuk uit 1 stuk dat casual (huispak) kan gedragen worden of zoals bij ons in België veel het geval is als een pyama. vele onesies zijn gevoerd met fleece waardoor ze lekker warm aanvoelen bij het dragen. Meestal heeft een onesie een kap, 2 zijzakken en een rits die zowel langs onder als langs boven kan gebruikt worden. Een onesie voor uw kind kopen zal bij ons zeker een plezier zijn. Bekijk ons ruim assortiment aan onesies voor jongens en meisjes.

Tags : Onesies voor kinderen - Onesies voor mannen - Onesies voor vrouwen - Kaa Gent onesie - Onesies voor jongens


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be